Διεύθυνση (GR)

ΣΠΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ 54, 13671, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΘΗΝΑ

Αλλαγή Γλώσσας (GR)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (GR)

210 24 66 962

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (GR)

24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ!!!

Η εταιρία SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1962, αποτελώντας το όραμα ενός ανθρώπου: του Χαράλαμπου Κουτσούρη. Φιλοδοξώντας να καταστεί ηγέτης στα προϊόντα και τις τεχνολογίες που προσέφερε, το όραμά του, μας έδωσε μια αίσθηση κατεύθυνσης και προορισμού. Φιλοδοξία μας είναι να είμαστε οι καλύτεροι σε όλα όσα κάνουμε. Αυτό το όραμα και οι αξίες καθοδηγούν τις επιλογές και τις αποφάσεις μας μέχρι σήμερα.

Από τη στιγμή που γεννήθηκε η ιδέα πριν από 54 χρόνια, η εφευρετικότητα υπήρξε η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία μας. Η σημερινή της μορφή της SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ αποτελεί εξέλιξη της εταιρίας ASTRON, η οποία την περίοδο 1962-1981 δραστηριοποιήθηκε στους τομείς διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικού αυτοματισμού και ελέγχου, κατασκευής ηλεκτρολογικού υλικού κλπ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Η SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ ειδικεύεται από το 1962 στην Παραγωγή και Εμπορία Ηλεκτρολογικών Πινάκων και Ηλεκτρολογικού Υλικού. Έχουμε ενσωματώσει την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και τα χρόνια εμπειρίας μας για να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση της αγοράς.  Πέρα από αμιγώς ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές, εξειδικευόμαστε σε κατασκευές καθαρά μηχανολογικής φύσης, όπως μεταλλικές στεγάσεις, βιομηχανικές θύρες, θερμοκήπια, σκελετούς βιομηχανικών κτιρίων και αποθηκών, κ.α. 
Η SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ εργάζεται αδιάκοπα για την περαιτέρω βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Στα 54 χρόνια μας έχουμε να επιδείξουμε κατασκευές στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στη ναυτιλία, σε γεωτεχνικές και γεωργικές εφαρμογές, καθώς και σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα όπως τα Ολυμπιακά έργα του 2004, κ.α.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

Θα βρείτε τη SELLER στα σπίτια, στις βιομηχανίες, στο δημόσιο, στα φωτοβολταϊκά πάρκα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα Βαλκάνια, στη Ρωσία και την Τουρκία, στη Βόρεια Ευρώπη, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Εκτός από την έδρα μας στην Αττική, οι επαγγελματίες μας εξυπηρετούν πελάτες σε όλο τον κόσμο. Παρέχουμε καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες επόμενης γενιάς που αξιοποιούν τη βαθιά τεχνογνωσία της βιομηχανίας σε τυποποιημένες και προκατασκευασμένες μονάδες που ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πελάτη. 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

- Να οικοδομήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας και να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών μέσω της καινοτομίας και της προηγμένης τεχνολογίας (ένα σημαντικό ποσοστό των ετήσιων κερδών, επενδύεται στην εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των μέσων παραγωγής και την εκπαίδευση του εργατικού δυναμικού).

- Ανάπτυξη και τελειοποίηση της οργανωτικής δομής.

- Να είμαστε ηγέτες στον κλάδο μας, μέσω ορθής εφαρμογής  των διαδικασιών. 

- Διαμόρφωση συνθηκών ασφαλούς εργασίας.

- Προστασία του περιβάλλοντος. Η ανακύκλωση χαρτιού, καλωδίων και μεταλλικών εξαρτημάτων (σκραπ), η ηλεκτροστατική βαφή των προϊόντων χωρίς οξέα - διαλύτες, είναι μερικές από τις ενέργειες της SELLER για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ

- Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό.
- Μεγαλώνουμε μέσα από τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
- Έχουμε ενσωματώσει την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την ηθική της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας. Εδώ και 54 χρόνια χτίζουμε άριστη φήμη στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας Πινάκων ηλεκτρικής διανομής και λοιπού ηλεκτρολογικού υλικού και έχουμε καταστεί βασικός προμηθευτής στην Ελληνική Βιομηχανία.

ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΣ

Custom made μονάδες για τυποποιημένες κατασκευές αλλά και για προκατασκευασμένα πάνελ που διαμορφώνονται στα μέτρα και απαιτήσεις του πελάτη.

Η SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ αναλαμβάνει όχι μόνο την παραγωγή και εμπορία Πινάκων ηλεκτρικής διανομής και λοιπού ηλεκτρολογικού υλικού, αλλά και τη μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή ειδικών μεταλλικών κατασκευών (μεταλλικά κτίρια, κολώνες οδοφωτισμού, κ.λπ.) καθώς και τη συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και Υποσταθμών. 

ΕΔΩ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!! 

Το τμήμα Ηλεκτρικών Πινάκων το οποίο λειτουργεί από το 1962 μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε σύστημα εφαρμογής Ισχύος ή Αυτοματισμού. 
Στον τομέα διανομής Ισχύος υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πάσης φύσεως συστημάτων Μέσης και Χαμηλής Τάσης. Κατασκευάζονται επίσης ειδικοί Πίνακες για βαριές βιομηχανικές χρήσεις.
Τέλος, στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιείται κατεργασία μπάρας χαλκού και αλουμινίου, καθώς και κατεργασίες κιβωτίων με τη χρήση των πιο εξελιγμένων μηχανημάτων. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Το μερίδιο της αγοράς που κατέχει σήμερα η SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ υπολογίζεται μεταξύ 30% και 40%, κάτι που την τοποθετεί στις πρώτες εταιρείες του κλάδου. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 2.000.000 €. Η δραστηριοποίηση στον τομέα διαχείρισης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων το 2011 κατά 35% (σε σύγκριση με το 2010) και τον διπλασιασμό των πωλήσεων μέσα στην επόμενη πενταετία.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η SELLER με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 12.500 τ.μ. και απασχολούμενο προσωπικό σχεδόν 80 ατόμων, κατατάσσεται στην κορυφή της Ελληνικής Βιομηχανίας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία εργοστάσια ηλεκτρικών ειδών. Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής έκτασης 12.500 τ.μ. στη θέση Λουτρό στη ΒΙ.ΠΕ του Δήμου Αχαρνών.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Σχεδόν ογδόντα (80) εργαζόμενοι απασχολούνται στη SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατά τα επόμενα χρόνια. Οι περισσότεροι πελάτες μας θεωρούν ότι το προσωπικό μας είναι τεχνικά ενημερωμένο, εξόχως εξυπηρετικό και με ταχύτατη ανταπόκριση στις ανάγκες τους. 

Το εργατικό μας δυναμικό είναι το επιβεβαιωμένο αποτέλεσμα ενός πλάνου ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από στελέχη με άρτια τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία. Η βαθιά γνώση του αντικειμένου ενισχύεται από συνεχή σεμινάρια εντός και εκτός εταιρείας. H ποιότητα διασφαλίζεται με την επιμονή της SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος αφοσιωμένου, δυναμικού και διαρκώς εξελισσόμενου, ώστε να προσελκύει τους καλύτερους συνεργάτες.

Το προσωπικό μας αποτελείται:

•    4 άτομα - Διπλ. Ηλ/γοι Μηχανολόγοι
•    5 άτομα - Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι
•    10 άτομα - Διοικητικό προσωπικό
•    45 άτομα - Τεχνικό προσωπικό
•    15 άτομα - Υποστηρικτικό προσωπικό

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ 

-Κάθε τυποποιημένη ή πρωτότυπη ηλεκτρολογική εφαρμογή, σχεδιάζεται από έμπειρους ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και σχεδιαστές.
-Εφαρμόζουμε σύστημα ποιότητας ISO 9001:2000 από το 2003 και πραγματοποιούμε ποιοτικό έλεγχο τόσο στο τελικό προϊόν όσο και στις πρώτες ύλες και τα στάδια παραγωγής του. 
-Στους ηλεκτρικούς πίνακες πραγματοποιούνται δοκιμές σειράς σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 60439-1. Πιστοποιητικά από το μεγαλύτερο διεθνές εργαστήριο δοκιμών ΚΕΜΑ.
-Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων σε Οικιακές Εγκαταστάσεις, Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα, Οργανισμούς και Νοσοκομεία, Βιοτεχνίες και Βιομηχανίες.
-Δημιουργούμε Φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 150MW σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες φωτοβολταϊκές εφαρμογές, με αξιόπιστους και δοκιμασμένους πίνακες διαχείρισης ηλεκτρικού φορτίου.
-Οι πίνακες Χ.Τ. και Μ.Τ. έχουν κατασκευαστεί καλύπτοντας κάθε εξειδίκευση και ιδιαιτερότητα. Οι πίνακες της SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ έχουν εγκατασταθεί σε κάθε βιοτεχνική και βιομηχανική εφαρμογή που η σωστή διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας είναι αναγκαία. 
-Yπερσύγχρονος εξοπλισμός εργοστασίου με ηλεκτρονικούς αυτοματισμούς και laser.
-Πλήρως μηχανογραφημένη αποθήκη.
-Άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολυετή πείρα και συνεχιζόμενη εκπαίδευση. 
-Πλήρης τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση, για κάθε στάδιο εγκατάστασης και λειτουργίας της μονάδας. 

Πιστεύουμε ότι φέρνοντας σε επαφή τους ανθρώπους, των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας είναι ο δρόμος προς τα εμπρός. 
Στη SELLER ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, έχουμε αγκαλιάσει αυτό το ταξίδι, προσπαθώντας να παραμείνουμε ο έμπιστος συνεργάτης σας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. 
Καλώς Ήρθατε στην καινούργια μας ιστοσελίδα!

SELLER… ΕΔΩ, ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!