Διεύθυνση (GR)

ΣΠΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ 54, 13671, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΘΗΝΑ

Αλλαγή Γλώσσας (GR)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (GR)

210 24 66 962

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (GR)

24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη

εταιρικα τμηματα

Γραφείων Διοίκησης

Η σπονδυλική στήλη της εταιρείας στελεχώνεται από προσωπικό με άρτια κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και αποθέματα υπομονής και επιμονής. Στο τμήμα αυτό περιλαμβάνονται η Γενική Διεύθυνση, το Λογιστήριο, η Γραμματεία, το Εμπορικό τμήμα και το Γραφείο Κίνησης.

Μελετών και Σχεδίασης

Κάθε τυποποιημένη ή πρωτότυπη ηλεκτρολογική εφαρμογή καθώς και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν στην πορεία ενός έργου, μελετώνται και σχεδιάζονται από έμπειρους ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους και σχεδιαστές. Οι ίδιο έχουν τον έλεγχο της απρόσκοπτης πορείας του έργου

Πεδίων Χαμηλής Τάσης

Στο συγκεκριμένο τμήμα κατασκευάζονται και συναρμολογούνται πάσης φύσεως πίνακες Χαμηλής Τάσης. Στον ίδιο χώρο φιλοξενείται και το τμήμα Αυτοματισμών.


 

μεσησ τασησ


Εδώ κατασκευάζονται και συναρμολογούνται οι ναυαρχίδες των πινάκων. Οι παραγόμενες κυψέλες φτάνουν τα 20 KV. 

υποσταθμων


Οι υποσταθμοί αποτελούν την ηλεκτρομηχανολογική ολοκλήρωση των πιο απαιτητικών παραγγελιών. Εδώ κατασκευάζονται οι οικίσκοι (κιόσκια) και εξοπλίζονται από τους πίνακες Χαμηλής και Μέσης Τάσης που κατασκευάστηκαν στα προηγούμενα τμήματα.

φωτιστικων sellezet

Τα φωτιστικά SELLEZET καλύπτουν πλήθος επαγγελματικών και βιομηχανικών χρήσεων. Η γκάμα περιλαμβάνει φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οροφής - ψευδοροφής, βιομηχανικά τύπου "καμπάνας" και "σκαφάκια" καθώς και φωτιστικά δρόμου.

μεταλλικων κατασκευων

Η πρώτη ύλη της κατασκευαστικής αλυσίδας είναι η λαμαρίνα που κόβεται στο ψαλίδι και διαμορφώνεται σε πρέσες 15-100 tn.
Η διαμορφωμένη λαμαρίνα θα συγκροτηθεί και θα οδηγηθεί για σχηματοποίηση στις συγκολλητικές μηχανές (πόντες) για να προωθηθεί στη συνέχεια στο βαφείο.

βαφειουΣ' αυτή τη σύγχρονη μονάδα γίνεται η βαφή των πινάκων.
Ο αρχικός καθαρισμός περιλαμβάνει απολίπανση, φωσφάτωση, ξέβγαλμα και παθητικοποίηση. Ακολουθεί η ηλεκτροστατική βαφή πούδρας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
 

αποθηκησΤο τμήμα αυτό της εταιρείας περιλαμβάνει πλήρως μηχανογραφημένα, την αποθήκη του ηλεκτρολογικού υλικού που θα χρησιμοποιηθεί στη συναρμολόγηση των πινάκων αφ' ενός και την αποθήκη των ετοίμων προϊόντων προς διάθεση, αφ' ετέρου.