Διεύθυνση (GR)

ΣΠΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ 54, 13671, ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΘΗΝΑ

Αλλαγή Γλώσσας (GR)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ (GR)

210 24 66 962

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (GR)

24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη

Breadcrumbs (GR)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ NEWTON TRANSFORMATORI SpA

Η Newton Trasformatori SpA ιδρύθηκε το 1982 από τον μέτοχο και ιδρυτή Guglielmo Montagnani, έναν μηχανικό που αποφάσισε να αφιερώσει πόρους της εταιρείας στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή ηλεκτρικών μετασχηματιστών κατάλληλων για όλες τις εφαρμογές διανομής και επεξεργασίας ηλεκτρικής ενέργειας.

Για πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία Newton Trasformatori SpA έχει δεσμευτεί να σχεδιάζει αποτελεσματικούς μετασχηματιστές, δίνοντας τη δέουσα προσοχή στη μείωση κατανάλωσης ενέργειας, ώστε να διασφαλιστεί για όλους η βιώσιμη ανάπτυξη.

Όλοι οι μετασχηματιστές της Newton Trasformatori SpA έχουν δοκιμαστεί πριν την αποστολή, σύμφωνα με τις διαδικασίες του Συστήματος Ποιότητας ISO 9001: 2008 (ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ αριθ. 9101.ITNW). Από τον Απρίλιο του 2004, το CSQ έχει επαληθεύσει την αποτελεσματικότητα και την αποτελεσματικότητα των ενημερώσεων που έγιναν στο Σύστημα Ποιότητας, που εγκρίθηκαν για την προσαρμογή στην έκδοση 2000 των απαιτήσεων ISO, κρίνοντάς τις σύμφωνα με το UNI EN ISO 9001: 2000.

Χάρη στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, η Newton Trasformatori SpA έχει πλέον αποκτήσει τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις επιδεικνύοντας τη δέουσα προσοχή που αφιερώνεται στην ποιότητα και την αυστηρή κανονιστική συμμόρφωση.

H Seller Hellas βρίσκεται πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την εξειδικευμένη ομάδα της Newton Trasformatori SpA, μένοντας πιστή στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών της για προηγμένες μεθόδους σχεδιασμού, αντανακλώντας τη βούληση και την επιμονή της εταιρείας μας στην επιδίωξη υψηλών προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.

Η Seller Hellas, δεσμεύεται με τη νέα αυτή συνεργασία να προβάλλει την εταιρεία σε νέες τεχνολογίες και νέες λύσεις που της επιτρέπουν να κοιτά το μέλλον με συνειδητή αισιοδοξία, με έμφαση πάντα στις ανάγκες των πελατών της.